Wednesday, February 18, 2009

Husmorskulen


Eg har byrja på husmorskulen! Eigentleg så tek eg fordjuping i mat og helse som ein del av allmennlærarutdanninga, men eg (og flerie med meg) tykkjer husmorskulen er eit festlegare namn. På skulen er det veldig kjekt og sosialt. Av og til så hender det at eg lærer noko òg.

2 comments:

Trine Selvikvåg said...

Kan du svara mæg på en ting? Koss ska æg koga gløgg?

Marit said...

Oj, eg merke at eg e sjeldnare innpå denna bloggen enn eg bør... Når du ska koka gløgg ja... I og med at ein drikke mest gløgg rundt julatider så har grytene heilt sikkert stått ubrukte på altfor lenge. Derfor e d kanskje lurt å vaksa kokekarå først, sidan d e viktig å å ha reine kokekar. Dette står jo faktisk på gløggflaskene òg, (i tilfelle du sko gløyma d ein gong og ikkje har internett tilgjengeleg). Bland gløggen ut med vatn, ikkkje begynn på diskusjonen om ka blandingsforholdet egentleg betyr, for der blir ikkje folk enige! Bland helle itte eige ynskje og smak! Då blir resultate best;)